Beverwijk

Kamers Beverwijk

Er is 1 kamer te huur in Beverwijk. Bekijk hieronder resultaten 1 t/m 1.

Filter 1 kamers

2 kamer appartement | Grote Houtweg, Beverwijk (De Naald)

Nieuw
Grote Houtweg, Beverwijk

Een ruim 2-kamer appartement, gelegen op de begane grond met gedeeltelijk overdekte tuin. De woning is voorzien van alle gemakken en een complete keuk…

Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste kamers in Beverwijk?

Gratis het meest recente aanbod binnen Beverwijk ontvangen?

Oproepen in Beverwijk

Op zoek naar een kamer in Beverwijk? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer huren Beverwijk

Op zoek naar een kamer te huur in Beverwijk? Op Kamers.nl vind je een gevarieerd aanbod aan kamers in Beverwijk. Je hebt de keuze uit kamers in allerlei maten, oppervlaktes en prijsklassen. Voer nu een zoekopdracht uit en maak daarbij gebruik van de zoekopties om het aanbod kamers in Beverwijk op jouw wensen af te stemmen.

Studentenkamers in Beverwijk

Beverwijk is een stad in de provincie Noord-Holland. De stad staat bekend om de Beverwijkse Bazaar en het brandwondencentrum. Verder heeft Beverwijk een uitgebreid winkelcentrum met gezellige eettentjes en studentikoze kroegen. In de omgeving van de stad kan je je uitleven op de fiets of een rondje joggen. Kijk vandaag nog voor je ideale studentenkamer op Kamers.nl!

Je bereikt Beverwijk per auto via de autosnelwegen A22 en A9. Verder bevindt er zich een treinstation. Een uitgebreid busnetwerk verbindt Beverwijk met omliggende plaatsen zoals Heemskerk en IJmuiden.

© 2012-2021 Kamers, onderdeel van TreeHouse B.V. | Blaak 555, 3011 GB Rotterdam | KvK-nummer 24426419