Beverwijk

Kamers Beverwijk

Er zijn 2 kamers te huur in Beverwijk. Bekijk hieronder resultaten 1 t/m 2.

Filter 2 kamers

1 kamer appartement | Italiëlaan, Beverwijk (Oosterwijk)

Italiëlaan, Beverwijk

Leuke kamer gelegen op de eerste verdieping aan de achterzijde van de woning. Kandidaat - huurders die met ons een afspraak maken voor een intakegesp…

Kamer | Count Basielaan, Beverwijk (Wijkerbroek)

Count Basielaan, Beverwijk

Zelfstandige woonruimte te huur. Woonruimte heeft een oppervlakte van 55m2, 1 woonkamer, 1 slaapkamer en eigen toilette. Het zal gestoffeerd opgelever…

Gratis het meest recente aanbod binnen Beverwijk ontvangen?

Oproepen in Beverwijk

Op zoek naar een kamer in Beverwijk? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer huren Beverwijk

Op zoek naar een kamer te huur in Beverwijk? Op Kamers.nl vind je een gevarieerd aanbod aan kamers in Beverwijk. Je hebt de keuze uit kamers in allerlei maten, oppervlaktes en prijsklassen. Voer nu een zoekopdracht uit en maak daarbij gebruik van de zoekopties om het aanbod kamers in Beverwijk op jouw wensen af te stemmen.

Studentenkamers in Beverwijk

Beverwijk is een stad in de provincie Noord-Holland. De stad staat bekend om de Beverwijkse Bazaar en het brandwondencentrum. Verder heeft Beverwijk een uitgebreid winkelcentrum met gezellige eettentjes en studentikoze kroegen. In de omgeving van de stad kan je je uitleven op de fiets of een rondje joggen. Kijk vandaag nog voor je ideale studentenkamer op Kamers.nl!

Je bereikt Beverwijk per auto via de autosnelwegen A22 en A9. Verder bevindt er zich een treinstation. Een uitgebreid busnetwerk verbindt Beverwijk met omliggende plaatsen zoals Heemskerk en IJmuiden.

© 2012-2017 Kamers