Bergen op Zoom

Kamers Bergen op Zoom

Er zijn 2 kamers te huur in Bergen op Zoom. Bekijk hieronder resultaten 1 t/m 2.

Filter 2 kamers

2 kamer appartement | Coehoornstraat, Bergen op Zoom (Vestinggronden-Zuid)

Coehoornstraat, Bergen op Zoom

Begane grond: Entree met trapopgang naar de 1e verdieping. 1e verdieping: Overloop voorzien van laminaat vloer welke toegang biedt tot de betegelde t…

Kamer | Van Dedemstraat, Bergen op Zoom (Centrum)

Van Dedemstraat, Bergen op Zoom

Binnenkort te huur: gerenoveerde gemeubileerde short-stay appartementen in centrum Bergen op Zoom Aan de rand van het centrum van Bergen op Zoom …

Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste kamers in Bergen op Zoom?

Gratis het meest recente aanbod binnen Bergen op Zoom ontvangen?

Oproepen in Bergen op Zoom

Op zoek naar een kamer in Bergen op Zoom? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer huren Bergen op Zoom

Kamers.nl is dé website om een kamer in Bergen op Zoom te vinden. Dus leef je uit en zoek direct geheel vrijblijvend een kamer te huur in Bergen op Zoom? Doe een zoekopdracht en vind met behulp van de zoekopties de kamer in Bergen op Zoom die precies bij jou past. Je kunt ons uitgebreide aanbod met verschillende soorten kamers in Bergen op Zoom doorzoeken en direct een bezichtiging plannen.

Studentenkamers Bergen op Zoom

Bergen op Zoom is een stad in de provincie Noord-Brabant, niet al te ver gelegen van Breda. Je vindt er verschillende winkelgebieden en de stad werd verkozen tot beste binnenstad van Nederland van 2007 t/m 2009. Dat is natuurlijk niet voor niets! Er is een ruim aanbod aan culturele voorzieningen, zoals bibliotheken, een schouwburg, een poppodium én studentenkamers te huur! Verder vind je in de stad een surfstrand en een badstrand, wat natuurlijk redelijk uniek is. Gedurende het jaar vinden verschillende evenementen plaats, zoals het Jazzweekend en het Zomerfestival. Neem eens een kijkje in de wijken Zeekant en het Havenkwartier of in omringende steden als Halsteren en Heerle.

Op kamers Bergen op Zoom

Je bereikt Bergen op Zoom met de auto via de autosnelwegen A4 en A58. Er bevindt zich een treinstation aan de spoorlijn RoosendaalVlissingen. Een uitgebreid busnetwerk verbindt de plaats met omliggende dorpen en steden.

© 2012-2021 Kamers, onderdeel van TreeHouse B.V. | Blaak 555, 3011 GB Rotterdam | KvK-nummer 24426419