Bergen

Kamers Bergen

Er is 1 kamer te huur in Bergen. Bekijk hieronder resultaten 1 t/m 1.

Filter 1 kamers

2 kamer appartement | Kleine Dorpsstraat, Bergen (Bergen-Centrum)

Kleine Dorpsstraat, Bergen

Te huur in hartje Bergen dit leuke nieuwbouw appartement op de begane grond. De woning wordt gestoffeerd aangeboden en beschikt over een moderne pvc v…

Gratis het meest recente aanbod binnen Bergen ontvangen?

Oproepen in Bergen

Op zoek naar een kamer in Bergen? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer huren Bergen

Ben je op zoek naar een kamer te huur in Bergen? Begin dan hier je zoektocht! Want op Kamers.nl kan je een zoekopdracht uitvoeren door de hele handige zoekopties te gebruiken. Zo weet je zeker dat de beschikbare kamers overeenkomen met jouw specifieke eisen. Kamers.nl helpt je graag met het vinden van de juiste kamer in Bergen. Heb je een kamer in Bergen gevonden die helemaal bij je past? Dan kan je direct een bezichtiging inplannen.

Studentenkamers in Bergen

Bergen is een dorp in de provincie Noord-Holland, vlakbij Alkmaar. Het is een plaats die veel creatievelingen als kunstenaars en schilders aantrekt. Daarnaast komen er veel toeristen vanwege de ligging aan de kust. Je kunt er heerlijk door de duinen en over het strand wandelen. Gedurende het jaar vinden er veel evenementen in Bergen plaats, zoals de Kunst 10-daagse, Holland Music Sessions en de lichtjesavond. Het is een gezellige, levendige plaats. Wil je graag een kamer in Bergen vinden? Voer dan gelijk een zoekopdracht uit.

Per auto kan je Bergen bereiken via verschillende regionale wegen. Het dichtsbijzijnde treinstation ligt in Alkmaar. Hier rijden vanuit Bergen bussen naartoe.

© 2012-2017 Kamers