Assen

Kamers Assen

Er zijn 2 kamers te huur in Assen. Bekijk hieronder resultaten 1 t/m 2.

Filter 2 kamers

2 kamer appartement | Oosterpark, Assen (Vredeveld Noord)

Oosterpark, Assen

Appartement nabij het station en centrum van Assen. Het heeft een ruime woonkamer van ca. 35m2, afzonderlijke keuken van 8m2 alsmede een studeerkamer …

Kamer | Aletta Jacobsweg, Assen (Kloostertuinen)

Aletta Jacobsweg, Assen

Een voormalig schoolpand in de omgeving van Assen, hier krijg je je eigen unit tot beschikking van circa 50 m2. Het pand heeft gedeelde voorzieningen …

Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste kamers in Assen?

Gratis het meest recente aanbod binnen Assen ontvangen?

Oproepen in Assen

Op zoek naar een kamer in Assen? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer huren Assen

Assen is de hoofdstad van de provincie Drenthe. De stad is onderverdeeld in negen woonwijken. Zoek je een leuke en betaalbare kamer te huur in in deze mooie stad? Dan ben je op Kamers.nl aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat je een geschikte kamer in Assen vindt. Voer nu direct een zoekopdracht uit en maak gebruik van de filters om het aanbod kamers in Assen te specificeren.

Studentenkamers Assen

Assen is het levendige centrum van Midden-Drenthe. Je kunt er van alles ondernemen. De stad bezit een prachtig centrum met leuke winkels, restaurants en terrassen. Zin in een avondje uit? Pak dan een bioscoop, duik één van de kroegen in of bezoek een theatervoorstelling. Uitrusten doe je de volgende dag in de stadsparken of in het Asserbos waar je ook mooie wandel- en fietstochten kunt maken. Heb je een geschikte studentenkamer in Assen gevonden? Plan dan direct een je eerste bezichtiging.

De stad Assen ligt aan de spoorlijn Groningen – Zwolle. Vanaf Zwolle heb je snelle verbindingen naar bijvoorbeeld de Randstad. Assen ligt aan de autosnelweg A28, maar uiteraard kan je de stad ook via verschillende regionale wegen bereiken.

© 2012-2020 Kamers, onderdeel van TreeHouse B.V. | Willem Buytewechstraat 45, 3024 BK Rotterdam | KvK-nummer 24426419