Amstelveen

Kamers Amstelveen

Er zijn 2 kamers te huur in Amstelveen. Bekijk hieronder resultaten 1 t/m 2.

Filter 2 kamers

2 kamer woning | Spurgeonlaan, Amstelveen (Keizer Karelpark-Oost)

Spurgeonlaan, Amstelveen

Grote garage van maar liefst 36m2 voorzien van een stalen elektrische deur. Bent u op zoek naar een ruime garage of berging voor uw auto('s), mo…

2 kamer woning | Maarten Lutherweg, Amstelveen (Keizer Karelpark-Oost)

Maarten Lutherweg, Amstelveen

Let op! Dit is een garagebox van 18m2 en dit betreft geen woonrimte. Ruime garagebox nabij het centrum van Amstelveen. Op loopafstand van het busstat…

Gratis het meest recente aanbod binnen Amstelveen ontvangen?

Oproepen in Amstelveen

Op zoek naar een kamer in Amstelveen? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer huren Amstelveen

Ben je op zoek naar kamers te huur in Amstelveen? Op Kamers.nl kan je direct een zoekopdracht uitvoeren en de zoekopties gebruiken om jouw woonwensen aan te geven. Heb je een leuke kamer te huur in Amstelveen gevonden? Schrijf je dan in en plan direct een bezichtiging. Vergeet niet ook in omliggende plaatsen te kijken zoals Ouderkerk aan de Amstel en Oude Meer.

Studentenkamers in Amstelveen

Amstelveen is een stad in de provincie Noord-Holland. De stad ligt vlakbij de hoofdstad Amsterdam en de luchthaven Schiphol. Amstelveen kent tegenwoordig veel bedrijvigheid door de vestiging van grote kantoren van onder andere KLM en KPMG. In het centrum van Amstelveen vind je behalve winkels en restaurants ook een ruim aanbod aan culturele instellingen én vind je studentenkamers te huur. Speur eens rond in mooie en gezellige wijken als Randwijck en Patrimonium. De stad grenst aan het Amsterdamse Bos waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Bekijk daarom ons aanbod aan studentenkamers en studentenhuizen in Amstelveen.

Op kamers gaan Amstelveen

Met de auto bereik je Amstelveen via de autosnelwegen A9 en A10. De stad is door trams verbonden met Amsterdam. Verder rijden er verschillende buslijnen door de stad. Ook Haarlem en Hilversum liggen redelijk in de buurt.

© 2012-2017 Kamers