Alphen aan den Rijn

Kamers Alphen aan den Rijn

Er is 1 kamer te huur in Alphen aan den Rijn. Bekijk hieronder resultaten 1 t/m 1.

Filter 1 kamers

2 kamer appartement | Prins Hendrikstraat, Alphen aan den Rijn (Hazeveld)

Nieuw
Prins Hendrikstraat, Alphen aan den Rijn

Ruim 2-kamer appartement (ca. 41 m²) gelegen op de begane grond van het pand aan de Prins Hendrikstraat in Alphen aan den Rijn. Op loopafstand van het…

Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste kamers in Alphen aan den Rijn?

Gratis het meest recente aanbod binnen Alphen aan den Rijn ontvangen?

Oproepen in Alphen aan den Rijn

Op zoek naar een kamer in Alphen aan den Rijn? Plaats hier gratis een oproep!

Oproep plaatsen


Kamer huren Alphen aan den Rijn

Direct een kamer te huur vinden in Alphen aan den Rijn? Begin je zoektocht op Kamers.nl! Wij helpen je bliksemsnel aan een nieuwe betaalbare kamer te huur. Op onze site vind je het grootste en overzichtelijkste aanbod aan kamers en appartementen te huur in Nederland, zo ook in Alphen aan den Rijn. Met onze handige zoekcriteria vind je binnen een oogwenk de kamer die jij zo graag wilt. Je kan al je wensen duidelijk aangeven zoals gedeelde douche, wel of niet roken, prijsklasse en nog veel meer. Check vandaag nog Kamers.nl! Vergeet niet in de nabij gelegen plaatsen te kijken: Aarlanderveen, Zwammerdam en Koudekerk aan den Rijn.

Studentenkamers Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn is een plaats in de provincie Zuid-Holland. Alphen aan den Rijn is een stad met veel parken en natuur. In 2002 werd de stad verkozen tot 'Groenste Stad van Europa'. Veel recreatiemogelijkheden zijn er bij het meer 'Zegerplas'. Je kunt hier bijvoorbeeld zeilen, windsurfen of picknicken. Even relaxen na een dag studeren, welke student wil dat niet! In de stad zijn een aantal bekende attracties gevestigd, zoals Vogelpark Avifauna en het Archeon. Ook bevinden zich in het centrum een theater, bioscoop, vele sportverenigingen en zwembaden. Aan kroegjes, eetgelegenheden en zonnige terrasjes ook geen gebrek in deze leuke en moderne stad! Op zoek naar studentenkamers en studentenhuizen in Alphen aan den Rijn? Bekijk direct het het aanbod op Kamers.nl! Bekijk de gezellige wijken zoals de Emmalaan en Van Boetzelaerstraat.

Op kamers in Alphen aan den Rijn

De bereikbaarheid van Alphen aan den Rijn is uitstekend te noemen. De plaats heeft een treinstation aan de spoorlijn LeidenUtrecht en is met de auto via de Rijksweg N11 te bereiken. Daarnaast rijden er vele bussen naar omliggende plaatsen.

© 2012-2021 Kamers, onderdeel van TreeHouse B.V. | Willem Buytewechstraat 45, 3024 BK Rotterdam | KvK-nummer 24426419