Huurdersbelang Stadswonen

Huurdersbelang Stadswonen

Huurdersbelang Stadswonen is een stichting die de belangen behartigt van ruim 7.000 huurders van Vestia Rotterdam Stadswonen. Laatstgenoemde richt zich vooral op studenten en pas afgestudeerden. Vrijwel alle panden van Stadswonen hebben een bewonersvereniging of wooncommissie. Huurdersbelang komt op voor de algemene belangen, bijvoorbeeld als het gaat om huur en servicekosten.

Huurdersbelang in dienst van student

Er vindt geregeld contact plaats tussen Huurdersbelang en vertegenwoordigers van de panden die Stadswonen in beheer heeft. Op die manier worden problemen direct aan de kaak gesteld en kan er snel geschakeld worden. Als student kun je eventuele problemen aangeven bij de stichting, zodat er iets aan gedaan kan worden. De hoofdlocatie is gevestigd in Delft.

Veelgestelde vragen over Huurdersbelang Stadswonen

We hebben enkele vragen die vaak worden gesteld over Huurdersbelang Stadswonen en de bijbehorende antwoorden voor je op een rijtje gezet.

  • Wat is Huurdersbelang Stadswonen?

    Huurdersbelang Stadswonen is een stichting die opkomt voor de belangen van huurders die zijn aangemeld bij Vestia Rotterdam Stadswonen.

  • Wat doet Huurdersbelang Stadswonen?

    Huurdersbelang Stadswonen komt op voor de belangen van huurders, bijvoorbeeld als het gaat om huurprijzen en servicekosten. Als er problemen zijn tussen studenten en vertegenwoordigers van de panden die Stadswonen beheert, dan kunnen studenten aankloppen bij Huurdersbelang.

© 2012-2021 Kamers, onderdeel van TreeHouse B.V. | Willem Buytewechstraat 45, 3024 BK Rotterdam | KvK-nummer 24426419